Tandtechniek Arnhem

 

 

Tandtechnicus Arnhem

Bij tandtechniek draait het allemaal om medische hulpmiddelen die het gebit ondersteunen, corrigeren of vervangen. Te denken valt aan beugels, kronen en bruggen, implantaten en volledige gebitsprothesen. Voor de beste tandtechniek in Arnhem komt u naar tandartspraktijk Tamminga want wij hebben hebben wij deze expertise onder één dak. In onze praktijk werkt namelijk Michiel en hij is de laatste 10 jaar werkzaam als klinisch protheticus. Hij begon in 1980 al in de tandtechniek en wij zijn daarom blij dat hij met zijn jarenlange ervaring ons team is komen versterken in 2015.

Tandtechniek in Arnhem

De klinisch protheticus houdt zich bezig met alle behandelingen waarbij een deel van het gebit, of zelf het complete gebit wordt vervangen. De oorzaak van vervanging kan in vele verschillende zaken liggen. Tandbederf, scheefgroei of verlies van tanden tijdens een ongeluk in het verkeer of tijdens het sporten bijvoorbeeld. Zoals u begrijpt, komt hier dus een hele hoop maatwerk bij kijken want elk gebit/kaak is weer anders. De klinisch protheticus in onze praktijk in Arnhem zorgt er voor dat uw gebitsprothese perfect op maat wordt gemaakt.

Vooral bij gebitsprothesen die los op de kaak worden geplaatst kan het na verloop van tijd losser gaan zitten omdat dat kaak slinkt. Wij kunnen u dan ook helpen de prothese weer passend te maken zodat de prothese weer prettig zit. Het is aan te raden om elke 2 jaar even langs te komen voor een check van een kunstgebit.

Klinisch protheticus

Het is een ingrijpende gebeurtenis wanneer u een gebitsprothese nodig heeft. Het is daarom ook vaak wel even wennen aan die nieuwe tanden. U zult ook wel voorafgaand en na de behandeling met veel vragen zitten. Gelukkig heeft onze klinisch specialist veel ervaring op dit gebied en kan hij u dus goed informeren. Hij kan u ook advies geven over het onderhoud van uw prothese want een prothese kan natuurlijk wel slijten na verloop van tijd.

Wanneer u op zoek bent naar een tandtechnicus in Arnhem met veel ervaring dan vindt u die gewoon bij tandarts Tamminga. Wilt u weten wat hij voor u kan betekenen? Bel dan even met onze praktijk op 026-3515080, wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 16:30.

 

Contactformulier