Ons team

 

Desiree Wijnhamer

Reeds 32 jaar ben ik werkzaam als tandartsassistente. Sinds 2004 ben ik assistente van tandarts Tamminga. Ik prijs me gelukkig dat ik nog steeds met heel veel plezier naar de tandartspraktijk ga en mag werken in ons geweldige team. In de tijd dat ik bij tandarts Tamminga werk heb ik angstige en onzekere patiënten (van klein tot groot) zien veranderen naar patiënten die vol vertrouwen en zonder aarzelen in de behandelstoel gaan zitten. Die verandering geeft mij veel voldoening. Als de patiënt daarvoor open staat vind ik het belangrijk om ook een persoonlijk contact aan te gaan. Ons werk is en blijft namelijk toch mensenwerk. Ik hoop mijn werk nog heel lang te kunnen blijven doen en hoop u nog een keer persoonlijk te mogen begroeten en naar tevredenheid te mogen helpen.

 

Jolanda Steintjes

Al vele jaren loop ik reeds mee in de tandartspraktijk en sinds augustus 2018 ben ik hier in de praktijk werkzaam. Ik mocht in 2000 als invalster bij een praktijk in Velp mijn eerste ervaringen opdoen: een hele carrièreswitch van kapster tot tandartsassistente. Tot vandaag de dag ben ik blij dat ik deze kans gekregen heb. Eigenlijk heb ik mijn opleiding in de praktijk zelf gehad: dus alle behandelingen vanuit eerste hand mogen leren. Wat ik het allerleukst vind aan dit vak is dat het heel afwisselend is, zowel in de behandelingen , als de patiënten die we mogen behandelen. Ik hoop nog heel lang een plekje naast die van de tandarts te mogen bezetten, zodat u zo min mogelijk ongemak van de behandeling zult ondervinden door snel en accuraat de tandarts bij de behandeling te assisteren.

 

Jeany Davidowski

In 2010 ben ik bij tandartspraktijk Tamminga begonnen als tandartsassistente. Al snel ben ik verder gaan studeren en heb ik in 2012 mijn diploma preventieassistente behaald. Ik combineer nu mijn werk als preventieassistente en assistente van de tandarts. Dit houdt mijn werk erg afwisselend. Ik vind het een uitdaging om mensen op hun gemak te stellen en te motiveren om een optimale mondhygiëne te bereiken.

 

Melissa Bakker

In 2014 heb ik mijn diploma tandartsassistente behaald en sindsdien ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Tamminga. U zult mij in de praktijk vooral zien bij tandheelkundige behandelingen als assistente van tandarts Tamminga. Ook verricht ik administratieve werkzaamheden zoals het maken van afspraken, en zal ik u ook geregeld telefonisch te woord staan.Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk als tandartsassistente, is de afwisseling van het werken in de behandelkamers en aan de balie. Ook vind ik het leuk dat je zoveel verschillende mensen op een dag in de praktijk ziet, die ieder hun eigen specifieke behoeften hebben en er daardoor eigenlijk geen werkdag hetzelfde is.

 

Onno Tamminga

In 2004 heb ik mijn tandartsdiploma behaald aan de universiteit van Amsterdam (ACTA). Na gedurende 3 jaar in verschillende praktijken te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik in 2007 met veel enthousiasme mijn eigen praktijk begonnen. In 2009 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie aan de Wilhelminastraat 23 te Arnhem.