Tandheelkunde Arnhem

 

 

Tandheelkunde Arnhem

Bij tandarts Tamminga kunt u terecht voor vele tandheelkundige behandelingen. Naast reguliere tandheelkunde in Arnhem zijn wij ook gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Tandheelkunde is een breed begrip en als tandarts heb je kennis op elk gebied nodig. Voor specialistische zaken kan hij u doorverwijzen naar een specialist. Bij tandarts Tamminga werken ook specialisten binnen de praktijk. Zo werkt er bij ons een mondzorgkundige/mondhygiëniste en hebben wij ook een klinisch protheticus met een achtergrond in tandtechniek.

Preventieve tandheelkunde Arnhem/strong>

In ons team hebben wij een mondzorgkundige/mondhygiëniste werken die vooral gericht is op preventie. Naast het reinigen van uw gebit geeft ze u tips om aantasting van het glazuur en het ontstaan van gaatjes en tandplak te voorkomen. Dit doet ze onder andere door voorlichting over de juiste poets en flostechnieken en het effect van uw voedingspatroon op de gezondheid van uw gebied. Zij kan ook uw gebit reinigen en fluoride aanbrengen ter bescherming van uw gebit.

Algemene tandheelkunde in Arnhem

Naast de periodieke controles helpt de tandarts u met de algemene tandheelkundige zaken die het vaakst voorkomen. Hierbij kunt u denken aan het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, zetten van bruggen en kronen en ook cosmetische behandelingen als bleaching en het zetten van facings.

Prothese

Wanneer de tand (of tanden) grotendeels weg is, dan wordt de kennis van onze klinisch protheticus ingeschakeld. die uw kan helpen met een passende gebitsprothese. Hij heeft jarenlange ervaring in de tandtechniek.

Tandheelkundige zorg Arnhem

U ziet dat tandarts Tamminga voor elk soort tandheelkundig probleem wel een oplossing heeft en vaak binnen onze eigen praktijk. Voor al uw tandheelkundige behandelingen in Arnhem kunt u dus bij ons terecht. Wilt u met de tandarts of een van onze specialisten spreken? Maak dan gerust een afspraak. U kunt ons bellen van maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 16:30 op 026-3515080 of vul het formulier in op http://www.tandartstamminga.nl/contact-2/

 

Contactformulier