Tandarts Oosterbeek

 

 

Zoekt u een tandarts in Oosterbeek?

Bent u op zoektocht naar tandartsen in Oosterbeek? Iets over de dorpsgrens in het westelijke deel van Arnhem vindt u tandartspraktijk Tamminga. Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde maar u kunt natuurlijk ook voor alle reguliere tandheelkundige ingrepen bij ons terecht.

Modern

Onze tandartspraktijk vlakbij Oosterbeek is sinds 2015 gevestigd in de Wilhelminastraat 23 en beschikt over 4 ultra moderne behandelkamers waarin wij met de nieuwste technieken en materialen aan uw gebit werken. U verdient de beste mondzorg en wij kunnen die in onze praktijk leveren.

Prettige sfeer

De praktijk kenmerkt zich daarnaast door de plezierige sfeer die er hangt door de onderlinge banden van het personeel en die met onze cliënten. Omdat wij weten wat er bij onze klanten speelt, zijn wij in staat om eventuele zorgen en angsten wegnemen. Zo stappen cliënten die voorheen angstig waren nu zelfverzekerder in onze behandelstoel.

Veelzijdig

Ons deskundige team kan u helpen op verschillende tandheelkundige gebieden. Een mondhygiëniste neemt veel van de preventieve werkzaamheden voor haar rekening. Zij voert gebitsreinigingen uit en geeft voorlichting voor het behoud van een gezond gebit. Is het voor u te laat om uw gebit nog gezond bij te houden omdat u al een kunstgebit nodig heeft? Of mist u tanden door tandbederf of ongeluk? Wij hebben ook een klinisch protheticus werken in onze praktijk. Hij heeft jarenlange ervaring in de tandtechniek en helpt u aan een perfect passende gebitsprotheses.

Patiënt worden

Zoek niet verder naar tandartsen in Oosterbeek. U heeft nu de juiste gevonden en bent van harte welkom als nieuw klant. Onze tandartspraktijk is vanuit Oosterbeek prima bereikbaar. Er is voldoende vrije parkeergelegenheid in de direct omgeving om uw auto kwijt te kunnen. De praktijk is eveneens goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Neem contact via het volgende telefoonnummer: : 026- 3515080. Wij zijn bereikbaar van maandag- donderdag van 8:30-12:00 en van 13:00-16:00. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contactformulier