Tandartspraktijk Tamminga-Tandarts Arnhem Oosterbeek

Ons team

Desiree

Reeds 32 jaar ben ik werkzaam als tandartsassistente. Sinds 2004 ben ik assistente van tandarts Tamminga. Ik prijs me gelukkig dat ik nog steeds met heel veel plezier naar de tandartspraktijk ga en mag werken in ons geweldige team. In de tijd dat ik bij tandarts Tamminga werk heb ik angstige en onzekere patiënten (van klein tot groot) zien veranderen naar patiënten die vol vertrouwen en zonder aarzelen in de behandelstoel gaan zitten. Die verandering geeft mij veel voldoening. Als de patiënt daarvoor open staat vind ik het belangrijk om ook een persoonlijk contact aan te gaan. Ons werk is en blijft namelijk toch mensenwerk. Ik hoop mijn werk nog heel lang te kunnen blijven doen en hoop u nog een keer persoonlijk te mogen begroeten en naar tevredenheid te mogen helpen.

 

Emine

In 1999 ben ik in Amsterdam (ACTA) afgestudeerd als mondhygiëniste. Om mijn werkveld te verbreden heb ik in 2001 een post-HBO opleiding tot Kindertandverzorgende gevolgd aan de KUN (Radboud UMC). Mijn streven is om samen met de patiënt te werken aan een goede mondgezondheid.

 

Jeany

In 2010 ben ik bij tandartspraktijk Tamminga begonnen als tandartsassistente. Al snel ben ik verder gaan studeren en heb ik in 2012 mijn diploma preventieassistente behaald. Ik combineer nu mijn werk als preventieassistente en assistente van de tandarts. Dit houdt mijn werk erg afwisselend. Ik vind het een uitdaging om mensen op hun gemak te stellen en te motiveren om een optimale mondhygiëne te bereiken.

 

Melissa

In 2014 heb ik mijn diploma tandartsassistente behaald en sindsdien ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Tamminga. U zult mij in de praktijk vooral zien bij tandheelkundige behandelingen als assistente van tandarts Tamminga. Ook verricht ik administratieve werkzaamheden zoals het maken van afspraken, en zal ik u ook geregeld telefonisch te woord staan.Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk als tandartsassistente, is de afwisseling van het werken in de behandelkamers en aan de balie. Ook vind ik het leuk dat je zoveel verschillende mensen op een dag in de praktijk ziet, die ieder hun eigen specifieke behoeften hebben en er daardoor eigenlijk geen werkdag hetzelfde is.

 

Michiel

In 1980 ben ik begonnen in de tandtechniek. De laatst 10 jaar ben ik tevens werkzaam als klinisch protheticus. Sinds mei 2015 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Tamminga. Een klinisch protheticus is gespecialiseerd  in het aanmeten van een prothese, zowel op een onbetande kaak als op implantaten. Ik vind dit erg leuk om te doen en dankbaar als een patiënt tevreden de deur uit gaat.

 

Onno

In 2004 heb ik mijn tandartsdiploma behaald aan de universiteit van Amsterdam (ACTA). Na gedurende 3 jaar in verschillende praktijken te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik in 2007 met veel enthousiasme mijn eigen praktijk begonnen. In 2009 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie aan de Wilhelminastraat 23 te Arnhem.